Video editor

inhuren

Heb je beeldmateriaal op de plank liggen maar niet de tijd, apparatuur en/of de kennis om daar een leuke video van te maken? Dan kan een video editor inhuren de oplossing zijn. Onze video editor (s) kunnen een videomontage maken van zowel smartphone beelden als beelden van een top-of-the-line RED camera.

  • Dronevideo
  • Reportages
  • (Online) Commercial
  • Social Media video
  • Bedrijfsfilm
  • Aftermovie
  • Wervingsvideo
  • Trailer
  • Productvideo

Video editor inhuren

bij ZeeuwsOnline

Voordat we deze beelden van jou ontvangen willen we graag weten wat voor soort video je wenst te ontvangen, wat het doel is van de video en voor welk platform het bedoeld is. Vervolgens maken we van de beelden een eerste versie die wij in 5 tot 7 werkdagen bij je afleveren. Daarnaast kan je ook nog kiezen uit een animatiepakket waarbij wij gebruik maken van professionele color grading, opvallende overgangseffecten, copyright muziek, een logo- en eindschermanimatie en titelbalken.

 

Video editor inhuren via ZeeuwsOnline

Een video editor inhuren via ZeeuwsOnline is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talenten die slechts enkele jaren hun filmdiploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Onze video editors zijn tussen de 20 – 30 jaar oud en beschikken over alle apparatuur en professionaliteit om hoogwaardige video montage af te leveren. Veel van hen kunnen ook onwijs goed filmen, dus als je nog extra beelden nodig heeft voor de video montage dan zullen zij ook de gene zijn die dat komen opnemen. In de aanloop, tijdens en na een videoproductie zijn wij van ZeeuwsOnline de gene die de editors ontzorgen met het script, opvragen van de huisstijl en het communiceren van de feedback. Op die manier kunnen onze editors zich volledig storten op dat gene dat ze leuk vinden: editten!

 

Video editor prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een cameraman inhuren of een filmploeg inhuren kan je vrijblijvend een offerte aanvragen neem daarvoor contact met ons op.

 

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

En heb je eenmaal die prachtige video! ZeeuwsOnline helpt jou met het verspreiden van de video met videomarketing. Want het is belangrijk om te weten wanneer en waar je deze gaat posten.

Wil je een grote doelgroep bereiken is het mogelijk belangrijk om te adverteren met de video. Ook hier is ZeeuwsOnline gespecialiseerd in.

Op zoek naar een andere soort film?

Wil je iets anders dan een video editor inhuren? We doen het allemaal.
Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één of meerdere producten.

Wil jij je bedrijf op een manier in beeld brengen die anders is dan anders?
Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.
Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie.
Je gaat opvallen!