Promotiefilm

laten maken

Een promotiefilm laten maken komt het dichtst in de buurt van een commercial en bedrijfsfilm. Met als verschil dat je in een promotiefilm niet je merk of bedrijf, maar een product, service of dienst in de spotlight zet.

  • Dronevideo
  • Reportages
  • (Online) Commercial
  • Social Media video
  • Bedrijfsfilm
  • Aftermovie
  • Wervingsvideo
  • Trailer
  • Productvideo

Promotiefilm laten maken

door ZeeuwsOnline

Promotiefilms zijn dan ook uitermate geschikt voor in een reclameblok op televisie, als pre-roll op YouTube of als sponsored content op Facebook. Waar de vormen reportage en aftermovie meer richting branded content gaan, kan je al met een goedkope promotiefilm jouw boodschap persuasief communiceren.
Kernachtig, doeltreffend en herhaaldelijk.

 

Promotiefilm laten maken

Bij een promotiefilm laten maken ligt de focus meer op de executie van de productie. In samenwerking met de klant wordt een basis-script geschreven, waarin shots van tevoren worden uitgedacht. Daarbij wordt op locatie een simpele set opgebouwd, waar eventueel acteurs en producten gepresenteerd kunnen worden. Aanvankelijk van het budget kan er gekozen worden voor meerdere locaties of acteurs.

 

Promotiefilm kosten & mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Maar als je echt wil scoren op jouw website of via social media, dan is één promotiefilm laten maken vaak niet genoeg. Veel beter is de combinatie van branded content, een bedrijfsfilm en een promotiefilm. Zo zorg je met branded content voor entertainment, met een promotiefilm voor promotie van jouw product of dienst en met een bedrijfsfilm voor het verhaal van jouw bedrijf.

Omdat wij graag met jouw video-contentstrategie meedenken, geven wij extra korting op videopakketten van vier video’s of meer. Wil je meer weten over het laten maken van een goedkope promotiefilm of over onze pakketkortingen? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Neem contact met ons op.

 

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

En heb je eenmaal die prachtige video! ZeeuwsOnline helpt jou met het verspreiden van de video met videomarketing. Want het is belangrijk om te weten wanneer en waar je deze gaat posten.

Wil je een grote doelgroep bereiken is het mogelijk belangrijk om te adverteren met de video. Ook hier is ZeeuwsOnline gespecialiseerd in.

Op zoek naar een andere soort film?

Wil je iets anders dan een promotiefilm laten maken? We doen het allemaal.
Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één of meerdere producten.

Wil jij je bedrijf op een manier in beeld brengen die anders is dan anders?
Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.
Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie.
Je gaat opvallen!