Kartonnen beker

bedrukken

Iedere dag groet de marmot! De wekker gaat en duizenden fabrieksarbeiders en medewerkers op kantoor beginnen hun dag met een kop koffie!
Bij tijdgebrek is vers gezette koffie van de lievelingsbakker of vertrouwde bar een goed alternatief.

Waarom dan niet koffie aanbieden in een gepersonaliseerde coffee-to-go-beker?

Wegwerp-drinkbekers zijn populairder dan ooit! Ze zijn niet alleen makkelijk in gebruik, maar dranken kunnen dankzij de deksel veilig meegenomen worden, blijven langer warm en het drinken lukt probleemloos. Wegwerp-koffiebekers passen in gebruikelijke bekerhouders van voertuigen, barsten niet en staan stevig door het speciale bekerkarton.

Drinkbekers die afzonderlijk bedrukt zijn, versterken niet alleen de klantenbinding met een onderneming. Ze komen ook professioneler over bij doelgroepen. Franchiseorganisaties, filiaalbedrijven en detailhandelsondernemingen kunnen hun bedrijfslogo of reclameboodschap doelgericht plaatsen, zonder dat klanten deze reclame overbodig vinden.

Op beurzen worden bedrukte kartonnen bekers graag gebruikt voor het gratis uitdelen van hete dranken, die de mobiele beursstand laten opvallen. Op loopevenementen zijn gratis drankjes ook gebruikelijk: sponsoren van deze sportevents positioneren zich door een eigen promotiestand en delen frisdrank en eten uit.

Bij ZeeuwsOnline kan je wegwerpbekers niet alleen voor Coffee-to-go bedrukken, maar ook voor glühwein, frisdrank, ijs of zelfs soep. Laat je zowel overtuigen van onze geweldige drukkwaliteit met behulp van onze set met productmonsters, als onze snelle levering.

Bekers voor koude dranken

De enkelwandige kartonnen bekers zijn in vijf verschillende groottes verkrijgbaar. Deze kunnen met of zonder kunststof deksel worden besteld. Gebruik deze voor koude drankjes zoals water en sappen.

Espressobekers

Met een vulinhoud van 100 ml zijn de espressobekers de kartonnen bekers met de kleinste vulling in ons portfolio.

IJsbakjes

Bij de ijsbakjes heeft u de keus uit vijf verschillende groottes – voor de kleine, gemiddelde en grote ijstrek.

Soepbekers

De soepbekers zijn zeer geschikt voor de snack tussendoor. Gebruik voor het meenemen van eten de optioneel verkrijgbare kartonnen deksel om af te sluiten. Deze bekers zijn zowel onbedrukt als bedrukt te bestellen.

Bekers voor warme dranken

De dubbelwandige kartonnen bekers zijn voor warme dranken, zoals koffie en thee, zeer geschikt. De BIO-bekers zijn met een PLA-laag ons natuurlijke alternatief – duurzaam, want biologisch afbreekbaar.

.

Coupon-bekers

De Coupon cups bieden de mogelijkheid om een klein venster te openen en deze aan de binnenzijde met een tegoedcode te bedrukken. Het luikje is voorzien van een perforatie en eenvoudig te openen en af te scheuren.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!