Instructiefilm

laten maken

Een instructiefilm maken is één van de meest effectieve manieren om iets duidelijk te maken. Je kent vast wel het spreekwoord: ‘een foto zegt meer dan 1000 woorden’.

Nou, een instructiefilm (en elke andere soort video) bestaat uit 25 foto’s per seconden. Dit zorgt ervoor dat je met één video alles kan uitleggen.

  • Dronevideo
  • Reportages
  • (Online) Commercial
  • Social Media video
  • Bedrijfsfilm
  • Aftermovie
  • Wervingsvideo
  • Trailer
  • Productvideo

Instructiefilm laten maken

door ZeeuwsOnline

Niet voor niets worden dit soort video’s veel gebruikt in vliegtuigen, bussen en in musea. Een opvallende instructiefilm trekt de aandacht van de voorbijganger en geeft deze iets mee waar je als bedrijf of instelling vervolgens profijt van heeft.
Dit bespaart tijd en geld en werkt vaak ook als entertainment voor als jouw bezoeker ergens voor moet wachten.

 

Instructiefilm laten maken

Een instructiefilm laten maken kan op verschillende manieren. Zo kunnen we een dagje bij jou langskomen op kantoor om één of meerdere werknemers te filmen die de instructie voorleggen. We kunnen POV (point of view/ vanuit jouw gezichtsveld) filmen waarbij we met handen de instructie uitvoeren en doormiddel van een voice-over de instructie uitleggen. Of we kunnen werken met motion graphics. Dit zijn bewegende onderdelen die samen zorgen voor een animatie. Deze drie varianten hebben wij in het verleden voor klanten gemaakt, maar alle andere varianten zijn mogelijk. Als je een leuk idee hebt dan denken wij daar graag in mee!

 

Instructiefilm prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een instructiefilm laten maken kan je vrijblijvend een offerte aanvragen. Neem dan contact met ons op.

 

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

En heb je eenmaal die prachtige video! ZeeuwsOnline helpt jou met het verspreiden van de video met videomarketing. Want het is belangrijk om te weten wanneer en waar je deze gaat posten.

Wil je een grote doelgroep bereiken is het mogelijk belangrijk om te adverteren met de video. Ook hier is ZeeuwsOnline gespecialiseerd in.

Op zoek naar een andere soort film?

Wil je iets anders dan een instructiefilm laten maken? We doen het allemaal.
Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één of meerdere producten.

Wil jij je bedrijf op een manier in beeld brengen die anders is dan anders?
Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.
Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie.
Je gaat opvallen!