Flyers

bedrukken

Bij ZeeuwsOnline kan je kiezen uit verschillende formaten, materialen, afwerkingen en andere maatwerkmogelijkheden.

Daarbij kan je soms het overzicht verliezen. Daarom vindt je een korte samenvatting van de opties voor het ontwerpen van flyers die voor jou beschikbaar zijn en die kunnen worden geïmplementeerd door onze online drukkerij voor flyers.

Mis je iets of heb je een bijzonder idee waarvoor je onze hulp nodig hebt?
Geen probleem! Neem gewoon contact met ons op voor jouw ideale flyer!

Gevouwen flyers

Voor vouwbladen bieden wij u zeven verschillende vouwvarianten aan, zoals wikkelvouw, zigzag-vouw of de combivouw. Juist bij meerdere producten of omvangrijke informatie zijn folders met minstens 4 pagina’s zeer geschikt, omdat ze als kleine brochures fungeren.

Enkele vouw

De enkele vouw, ook 2-luik of parallelvouw genaamd, is de eenvoudigste vorm om te vouwen. Het blad wordt daarbij eenmaal in het midden gevouwen. Afhankelijk van de gelegenheid verandert dit vouwtype uw folder in vele formaten tot een perfecte wenskaart.

Wikkelvouw

Met de wikkelvouw kan uw informatie op max. 10 pagina’s geslaagd worden voorgesteld. Daarbij worden de afzonderlijke pagina’s zonder richtingsverandering met een zijde omgevouwen. Twee parallelle vouwen geven bijvoorbeeld in totaal 6 zijden voor uw inhoud.

Zigzagvouw

Met de zigzagvouw hebt u de mogelijkheid om uw aantrekkelijke content tot op max. 12 pagina’s te presenteren. Ook als Leporello-vouw bekend, volgt bij deze variant elke vouw de voorafgaande zijde zigzagvormig in tegengestelde richting.

Kruisvouw

De 8-zijdige kruisvouw is uitstekend geschikt voor het weergeven van omvangrijke kaarten, posters en informatieve grafieken. Het vouwblad wordt eerst horizontaal en vervolgens verticaal gevouwen. Hieruit ontstaan vouwranden in de vorm van een kruis.

Luikvouw (open)

Bij een luikvouw worden beide buitenste zijden telkens in het midden gevouwen zonder dat ze elkaar overlappen. Dit vouwtype wordt soms ook altaarvouw genoemd.

Luikvouw (gesloten)

Bij de gesloten luikvouw worden eventueel de beide buitenste zijden naar binnen gevouwen. Het enige verschil: door een extra vouw in het midden van het blad ontstaan er in totaal 8 gelijke grote zijden voor uw ontwerp.

Combinatievouw

De 12-zijdige combinatievouw wordt eerst in het midden parallel gevouwen en vervolgens, analoog met de wikkelvouw, met 2 andere vouwen tot het gesloten eindformaat gebracht. Deze universele folders bieden u voldoende ruimte voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Plano (ongevouwen)

Gebruik de eigenschap plano (ongevouwen) om uw folders individueel verder te kunnen verwerken. Om het openscheuren van de vouwrug te voorkomen, rillen we uw folders al vanaf een papiergewicht van 160 g/m².

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!