Enveloppen

bedrukken

Met onze enveloppen in de standaardformaten DIN C-lang, DIN C4 en DIN C5 verstuur je uitnodigingskaarten, kleine informatie- of reclamebrochures tot aan omvangrijke contractstukken in de gangbare formaten A4, A5 en DIN-lang.

Door de praktische zelfklevende hechtstrips (tapelock) op de achterkant kan je de enveloppen gemakkelijker dichtplakken.

Enveloppen kan je al vanaf 100 stuks zonder venster bestellen of met een venster links in het gebruikelijke zakelijke formaat.

Wij drukken uw enveloppen op wit offsetpapier in de gramsgewichten 80 g/m² bij DIN C-lang-enveloppen en 90 g/m² bij C4- en C5-formaten. Bovendien zijn onze bedrukbare enveloppen goed zichtbaar.

Offsetpapier

80 | 90 | 100 | 120 g/m2

Offsetpapier is stevig papier zonder coating met 100% cellulose. Het slijtvaste oppervlak geeft uw afbeeldingen een mooie uitstraling en teksten worden er bijzonder leesvriendelijk door. Offsetpapier is beschrijf- en bedrukbaar. Daarom is het geschikt voor zowel kopieermachines als printers.

Recyclingpapier

80 g/m2

Recyclingpapier bestaat voor 100% uit hergebruikt oud papier. Behalve dat daarmee de houtvoorraden worden gespaard, levert dit, in vergelijking met de conventionele papiervervaardiging, 70% energie- en waterbesparing op. Kortom, gerecycled papier spaart ons milieu aanzienlijk.

Ons recyclingpapier is FSC®-gecertificeerd.

Natuurpapier

90 | 120 g/m2

Natuurpapier is al het papier dat na het vervaardigingsproces niet wordt afgewerkt met een coating. Natuurpapier is daardoor ongestreken papier, dat het drukwerk meer volume en een levendig en hoogwaardig gevoel geeft.

Ons natuurpapier in 90 g/m² is FSC®-gecertificeerd.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!