Draagtassen

bedrukken

Draagtassen zijn veel meer dan alleen maar een mogelijkheid om je boodschappen in mee te nemen: ze zijn het contact met jouw klanten!

Het maakt niet uit of je verkochte producten van jouw winkel in een luxe tasje meegeeft, kleine cadeautjes weggeeft of op beurzen promotiemateriaal goed wilt verpakken. Door de persoonlijk bedrukte papieren draagtassen van ZeeuwsOnline wordt de inhoud stijlvol en veilig verpakt.

Klanten of beursbezoekers waarderen draagtassen, omdat ze ten opzichte van plastic tassen.

Naast de grote keuze en vele mogelijkheden om ze te laten maken, spelen bij winkeltassen nog heel andere factoren een belangrijke rol.
Wilt je op een beurs of in een winkelstraat erg opvallen, dan raden wij papieren draagtassen van een bijzonder groot formaat aan. Waarschijnlijk ben je in de winkelstraat niet de enigste. Iedere voorbijkomende klant heeft echter maar twee handen en daardoor verdwijnen enkele tassen gedwongen in andere tassen. Zorg er daarom voor dat jouw tas tot de grootste behoort! Alleen zo stel je de zichtbaarheid van jouw logo veilig en de papieren tassen van andere winkeliers verdwijnen in jouw tas. Bij ZeeuwsOnline bedrukken wij jouw persoonlijke draagtassen in de hoogste kwaliteit, kan je indruk maken op jouw klanten en verbindt je het prettige reclame-effect met een nuttig draaghulpmiddel.

Katoen koord

Onze stoffen koorden zijn leverbaar op hand- en schouderlengte (ca. 50 of 80 cm) in wit, zwart, blauw, rood en grijs. De stoffen koorden zijn gemaakt van kunststof en worden handmatig met een knoop aan de binnenzijde bevestigd – bij de flessen- en minitasjes liggen de knopen aan de buitenzijde.

De variant van 9 mm heeft een katoenen kern. Daardoor is het koord extra zacht en comfortabel.

Greepopening

De greepopening wordt gestanst en heeft een ovale vorm met een afmeting van 9 x 3 cm (horizontaal). De verstevigde draagrand maakt een comfortabele en stevige greep mogelijk. Daardoor ziet de tas er keurig uit en maakt een bijzonder stevige indruk.

De greepopening is leverbaar in combinatie met glanzend of mat machinegestreken papier met cellofaanlaag of met natuurpapier.

Papieren koord

De papieren koorden zijn op handlengte en leverbaar in zwart en wit. Het gedraaide papier heeft een zeer elegant effect en verhoogt de stevigheid van het materiaal. De koorden worden machinaal in de papieren draagtas aangebracht.

Optioneel kunnen deze tassen van kraftpapier extra worden voorzien van een verstevigde bodem.

Kraftpapier wit

120 | 170 g/m² – Gewichtsbelasting tot 1 kg

Het witte kraftpapier is tijdloos en degelijk. Het is gemaakt van celstof waaraan stijfsel, lijm en aluin is toegevoegd. Het witte oppervlak zonder coating maakt een kleurecht drukwerk mogelijk en geeft het papier een levendige en hoogwaardige touch.

Kraftpapier bruin

200 g/m² – Gewichtsbelasting to 2 kg

Ons bruine kraftpapier is van nature zo sterk dat het niet extra verstevigd hoeft te worden. Het is gemaakt van celstof waaraan stijfsel, lijm en aluin is toegevoegd. De bruine kleur van het papier zonder coating zorgt voor een zeer natuurlijk en hoogwaardig effect. Op grond van de kleuring kunnen er afwijkingen in de kleurweergave ontstaan. Witdruk is niet mogelijk.

Machinegestreken papier

190 g/m² – Gewichtsbelasting tot 7 kg
240 g/m² – Gewichtsbelasting tot 10 kg

Machinegestreken papier wordt met een synthetische matte laag veredeld. Daardoor wordt een hoge detailweergave en betere drukkwaliteit in het bijzonder bij foto’s en contouren bereikt. Onze tassen met fotoprintpapier worden voorzien van een cellofaanlaag. U kunt kiezen uit een matte of glanzende laag.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!