Cameraman

inhuren

Een cameraman inhuren kan voor alles en nog wat. We kunnen bijvoorbeeld jouw bedrijfsevenement vastleggen, een interview filmen of jouw bruiloft filmen. ZeeuwsOnline beschikt over een vaste poule van cameramannen en -vrouwen.

  • Dronevideo
  • Reportages
  • (Online) Commercial
  • Social Media video
  • Bedrijfsfilm
  • Aftermovie
  • Wervingsvideo
  • Trailer
  • Productvideo

Cameraman inhuren

bij ZeeuwsOnline

Afhankelijk van de opdracht en de locatie kijken wij welke cameraman of -vrouw daar het meest geschikt voor is. Samen met jou stellen we een briefing op van de opdracht die wij vervolgens aan deze cameraman of -vrouw meegeven. Tijdens de opdracht kan je met hem of haar schakelen voor specifieke shots en dan ontvang je binnen 1 tot 7 werkdagen (afhankelijk van jouw keuze) de eerste versie van de video.

 

Cameraman inhuren via ZeeuwsOnline

Een cameraman inhuren via ZeeuwsOnline is in vergelijking met andere partijen niet duur. Dat komt omdat wij werken met relatief jonge talenten die slechts enkele jaren hun filmdiploma op zak hebben en daarom nog geen dure huizen of auto’s hebben die ze moeten afbetalen. Onze cameramannen en -vrouwen zijn tussen de 20 – 30 jaar oud en beschikken over alle apparatuur en professionaliteit om hoogwaardige beelden te schieten. Veel van hen kunnen ook onwijs goed monteren, dus als je van deze beelden een video wil maken dan zullen zij ook de gene zijn die de video monteren tot een hoogwaardig eindproduct. In de aanloop, tijdens en na een videoproductie zijn wij van ZeeuwsOnline de gene die de cameramensen ontzorgen zodat zij zich op het gene kunnen focussen waar hun passie ligt.

 

Cameraman prijzen en mogelijkheden

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Voor meer informatie over een cameraman inhuren of een filmploeg inhuren kan je vrijblijvend een offerte aanvragen neem daarvoor contact met ons op.

 

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

En heb je eenmaal die prachtige video! ZeeuwsOnline helpt jou met het verspreiden van de video met videomarketing. Want het is belangrijk om te weten wanneer en waar je deze gaat posten.

Wil je een grote doelgroep bereiken is het mogelijk belangrijk om te adverteren met de video. Ook hier is ZeeuwsOnline gespecialiseerd in.

Op zoek naar een andere soort film?

Wil je iets anders dan een cameraman inhuren? We doen het allemaal.
Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één of meerdere producten.

Wil jij je bedrijf op een manier in beeld brengen die anders is dan anders?
Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.
Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie.
Je gaat opvallen!