Briefpapier

bedrukken

Ons offsetpapier, natuur- en recyclingpapier zijn voor bijna alle inkjet- en laserprinter probleemloos te gebruiken. Ook kopieerapparaten en mobiele printers kunnen dit papier foutloos bedrukken. Vraag voor de bestelling bij de fabrikant van jouw printer na tot welk papiergewicht (papiersterkte) jouw apparaat geschikt is.

Meestal wordt het 80 g/m² offsetpapier als print- en kopieerpapier gebruikt.
Wij raden aan voor dubbelzijdige bedrukking gebruik te maken van 90 of 100 g/m². Deze papiersterkten zijn steviger en verhogen de leesbaarheid bij bedrukking aan beide kanten.

Ons offsetpapier heeft een ruw oppervlak, waardoor de kleuropname eenvoudiger is en teksten goed leesbaar zijn. Dit papier beschikt over een grote witgraad, die de kleurechtheid verhoogd. Verdere voordelen zijn:

  • ze zijn slijtagebestendiger dan recyclingpapier,
  • hebben een zacht karakter,
  • afbeeldingen hebben een zachte beeldweergave,
  • ze zijn bijzonder goed beschrijf- en stempelbaar.

Draagt u zelf uw steentje bij aan milieubescherming en bestel onze 80 g/m² natuur- en recyclingpapiersoorten. Laatstgenoemde bestaat uit 100% oud papier, dat in vergelijking tot de normale papierproductie 70% op het energie- en waterverbruik bespaart. Houdt u er rekening mee dat deze papiersoorten een lagere witgraad hebben ten opzichte van offsetpapier. Om de papiersoorten te vergelijken, bestelt u geheel gratis onze papiermonsters.

Offsetpapier

80 | 90 | 100 | 120 g/m2

Offsetpapier is stevig papier zonder coating met 100% cellulose. Het slijtvaste oppervlak geeft uw afbeeldingen een mooie uitstraling en teksten worden er bijzonder leesvriendelijk door. Offsetpapier is beschrijf- en bedrukbaar. Daarom is het geschikt voor zowel kopieermachines als printers.

Recyclingpapier

80 g/m2

Recyclingpapier bestaat voor 100% uit hergebruikt oud papier. Behalve dat daarmee de houtvoorraden worden gespaard, levert dit, in vergelijking met de conventionele papiervervaardiging, 70% energie- en waterbesparing op. Kortom, gerecycled papier spaart ons milieu aanzienlijk.

Ons recyclingpapier is FSC®-gecertificeerd.

Natuurpapier

90 | 120 g/m2

Natuurpapier is al het papier dat na het vervaardigingsproces niet wordt afgewerkt met een coating. Natuurpapier is daardoor ongestreken papier, dat het drukwerk meer volume en een levendig en hoogwaardig gevoel geeft.

Ons natuurpapier in 90 g/m² is FSC®-gecertificeerd.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!