Beurswanden

bedrukken

Op zoek naar een hoogwaardige beurswand?
ZeeuwsOnline helpt je zoeken naar het geschikte product en ontwerpt jouw uiting voor de beste indruk.

Beurswand textiel

recht

De 270 g/m² textielbanner van de rechte beurswand is strak op het uittrekbare traliewerk te spannen. Het is 100% ondoorzichtig (blockout-stof) en brandvertragend. De bedrukking op deze polyester stof levert krachtige kleuren op. 9 Vierkante vlakken resulteren in een totale afmeting van 231 x 231 cm. Als alternatief kan je ook 12 rechthoekige vlakken met een totale afmeting van 306 x 231 cm (+ 75 cm hoogte) bestellen.

Diverse accessoires, zoals schaarhekwerk-systeem, klittenband en de bedrukte banner, worden in een praktische draagtas geleverd.
Het totaalgewicht bedraagt ca. 20 kg. Daarom adviseren wij om deze wand met twee personen te tillen of een rolcontainer te gebruiken.

Beurswand PVC

gebogen

Het tweede beurswandmodel is licht gebogen en komt daardoor innovatiever over. Het PVC-reclamedoek wordt op stevige 430 µ display-banen bedrukt, die i.p.v. met klittenband met magneten worden bevestigd. De correcte uitlijning is ontzettend belangrijk om juist bij tekst of afbeeldingen geen effect te bereiken. Daarom raden wij aan om de ondergrond vooraf te controleren en tijd in te plannen voor het uitlijnen van de stroken.

Vanwege het gewicht van ca. 50 kg is het systeem duidelijk zwaarder dan het textielmodel. Daarom is een transporttrolley bij de levering inbegrepen, waardoor het tillen met z’n tweetjes zonder problemen mogelijk is. Het stevige 430 µ PVC-displaymateriaal bedrukken we ook als 9- of 12-vlaks varianten (250 x 231 cm of 300 x 231 cm) in digitale druk.

Door de gebogen vorm kunnen ook nog aan de rand afbeeldingen worden geplaatst, zodat ze vanaf de voorkant gedeeltelijk zichtbaar zijn. De grote veerkracht, het totaalgewicht en de standaard geven deze beurswand een stabiele stand, zelfs bij kleine stootjes.

Op zoek naar een andere soort product?

Heb jij een communicatievraagstuk en kom je er niet uit?
ZeeuwsOnline kan jou helpen met ieder vraagstuk voor online, offline, drukwerk, video etc.

Neem altijd even vrijblijvend contact met ons op!