Animatie video

laten maken

Complexe boodschappen zijn niet altijd even makkelijk te vertellen.
Een animatie video laten maken kan de oplossing bieden. Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om jouw boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen naar iedereen die binnen jouw doelgroep valt. Denk daarbij aan geanimeerde bedrijfsfilms, promotiefilms, branded content of trailers.
Bijna elke film of video die je ziet tegenwoordig maak gebruik van animaties.

  • Dronevideo
  • Reportages
  • (Online) Commercial
  • Social Media video
  • Bedrijfsfilm
  • Aftermovie
  • Wervingsvideo
  • Trailer
  • Productvideo

Aftermovie laten maken

door ZeeuwsOnline

Niet alleen kunnen boodschappen op een leuke en duidelijke manier gecommuniceerd worden, ook kan het een video met echte beelden verfraaien.
Dit kan door de beelden te vervormen met bijvoorbeeld een Glitch-effecten of door (stilstaande of bewegende) visuals over echte beelden heen te leggen zoals bijvoorbeeld een telefoon icoontje als iemand wordt gebeld.

 

Animatie video laten maken

Bij ZeeuwsOnline merken we de stijgende vraag naar animatie video’s.
Zo maakten we voor Parentix, GMS, Media Info Groep en Omring de onderstaande animatie video’s. Maar bij animatie video’s kan je dus ook denken aan logo animaties, naambalkjes of andere visuele effecten. Wij werken samen met verschillende animators die voor al dit soort aanvragen een passend ontwerp en uiteindelijke video kunnen afleveren.

 

Animatie video kosten en mogelijkheden

Wil je meer weten over het laten maken van een animatie video? Of wellicht zelfs meerdere animatie video’s? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

En heb je eenmaal die prachtige video! ZeeuwsOnline helpt jou met het verspreiden van de video met videomarketing. Want het is belangrijk om te weten wanneer en waar je deze gaat posten.

Wil je een grote doelgroep bereiken is het mogelijk belangrijk om te adverteren met de video. Ook hier is ZeeuwsOnline gespecialiseerd in.

Op zoek naar een andere soort film?

Wil je iets anders dan een animatie video laten maken? We doen het allemaal.
Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één of meerdere producten.

Wil jij je bedrijf op een manier in beeld brengen die anders is dan anders?
Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.
Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie.
Je gaat opvallen!