Aftermovie

laten maken

Een aftermovie maken is zeer geschikt ter promotie van een feest of evenement. Aftermovies zijn één van de populairste vormen van videocontent op sociale media. Waarom? Omdat de kijker binnen enkele minuten een ‘sexy’ beeld te zien krijgt van een evenement, festival, presentatie óf netwerkdag.

Een aftermovie laten maken is daarom onmisbaar geworden bij event-marketing. Daarnaast laat deze vorm van videocontent zich prima lenen voor zowel zakelijk als particulier gebruik en maakt de lange houdbaarheid van zo’n aftermovie het interessant om deze een jaar later opnieuw te gebruiken ter promotie van de nieuwe editie. Ideaal dus!

Bovendien verleent Facebook videocontent de hoogste prioriteit in zijn algoritme, waardoor deze contentvorm het hoogste organische bereik zal behalen.

  • Dronevideo
  • Reportages
  • (Online) Commercial
  • Social Media video
  • Bedrijfsfilm
  • Aftermovie
  • Wervingsvideo
  • Trailer
  • Productvideo

Aftermovie laten maken

door ZeeuwsOnline

Wil je een aftermovie laten maken? Dan zijn er bijna geen limitaties.
Aftermovie productiepakketten variëren van een draaidag met één cameraman tot meerdere draaidagen met een voltallige cameraploeg. En van een ‘simpel’ montagepakket zonder animaties tot een ‘spectaculair’ montagepakket met professionele animaties, copyright muziek en moderne overgangseffecten.

Deze variatie zorgt ervoor dat een goedkope aftermovie zowel toegankelijk is voor particuliere ondernemers, als grote bedrijven. Daarnaast beschikken wij over een hele poule aan jonge talentvolle filmmakers. Zij snappen wat er nodig is om een aantrekkelijke aftermovie te maken.

Aftermovie kosten en mogelijkheden

Wil je meer weten over het laten maken van een aftermovie? Of wellicht zelfs meerdere aftermovies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

Videomarketing voor je bedrijfsfilm

En heb je eenmaal die prachtige video! ZeeuwsOnline helpt jou met het verspreiden van de video met videomarketing. Want het is belangrijk om te weten wanneer en waar je deze gaat posten. Wil je een grote doelgroep bereiken is het mogelijk belangrijk om te adverteren met de video. Ook hier is ZeeuwsOnline gespecialiseerd in.

Op zoek naar een andere soort film?

Wil je iets anders dan een bedrijfsfilm laten maken? We doen het allemaal.
Van complete bedrijfsfilm tot een productfilm die zich focust op één of meerdere producten.

Wil jij je bedrijf op een manier in beeld brengen die anders is dan anders?
Kijk dan eens of een animatiefilm wat voor jou is.
Heb je een product dat uitleg nodig heeft, dan zijn uitleg- en instructiefilms de ideale optie.
Je gaat opvallen!