fbpx
Skip links
Nieuw bedrijf, bekende namen!

DHC Zeeland

Bekende namen die fuseren en zorgen om samen sterker door te gaan. Dus een nieuw bedrijf maar met bekende namen en merken. ZeeuwsOnline werkt aan deze eervolle uitdaging. Bouwen aan een nieuw merk.

De samenwerking met DHC Zeeland is zeer intensief. Hierdoor zitten we kort op de bal en zorgen we samen voor de juiste tools. ZeeuwsOnline ontwikkeld de website, verzorgt alle social media campagnes en produceert de klantvideo’s en commercials.

Bezoek dhczeeland.com

Marketing partner

Om de nieuwe marketing te implementeren in de organisatie van DHC Zeeland kiezen zij specifiek voor vernieuwing van zichtbaarheid. Niet meer de klassieke manier van communiceren met de klant maar inzetten op moderne tools.

ZeeuwsOnline produceert iedere maand een klantvideo voor DHC Zeeland. Dit doen we veelal op locatie en zorgen we voor een passend en oprecht verhaal. Hiermee bouwen we aan de naamsbekendheid, betrouwbaarheid en de relatie met de partners van DHC Zeeland.

Videomarketing werkt! En de resultaten bij DHC Zeeland bewijzen dit effect direct.

De inzet van Social Media marketing voor doel gerichte projecten en het bereiken van jouw specifieke doelgroep kan bijdragen aan de resultaten van jouw campagne.

Voor DHC Zeeland hebben we deze vorm van videomarketing gecombineerd met Social Media marketing. Het bereiken van de juiste doelgroep binnen de juiste kanalen (Facebook en LinkedIn) ligt dan in handbereik. Door de inzet van Social Media marketing hebben we specifiek kunnen kijken naar de gebieden waar de video vertoont zou worden en binnen welke doelgroep. ZeeuwsOnline verzorgt dit volledige traject voor DHC Zeeland.