fbpx
Skip links
Klaar voor de toekomst

CVH Vlissingen

Aan de buitenhaven op de Kenniswerf van Vlissingen is CVH Vlissingen gevestigd.
Een bedrijf met jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte (graaf)machines.

Om hun brede beschrijfvoering online professioneel zichtbaar te maken hebben wij gezorgd voor een strakke website. Maar ook om extra (online) omzet te genereren is er een volledige website geïntegreerd in de website voor de verkoop van olie- en smeermiddelen producten.

Bezoek cvhvlissingen.nl

Website & online identiteit

Om CVH Vlissingen een sterke online identiteit te geven is de volledig website op de schop gegaan.

We hebben gekozen voor een strakke WordPress template waarin de wensen volledig geïntegreerd konden worden. Door vanuit de klant te denken en op basis hiervan een sterke navigatie te bouwen is het een website geworden waar het logisch is waarop je moet klikken als (potentiele) klant.

Daarnaast is er gekozen om alle teksten op de website te herschrijven en deze SEO technisch sterker te maken waardoor de vindbaarheid in Google vergroot zal worden.

Met een ruim assortiment van meer dan 1.800 producten heeft CVH Vlissingen er voor gekozen om een sterk ogende webshop te laten ontwikkelen door ZeeuwsOnline.

In deze webshop is ervoor gekozen om een geautomatiseerde prijslijst te plaatsen waardoor de prijzen in de website altijd concurrerend zijn met derden. Daarnaast is er gezorgd voor een sterke en korte klantflow waardoor bestellen en afrekenen van de producten slechts enkele stappen zijn.

Verder is er gekozen om deze webshop uit te breiden met een individueel klant kortingsysteem. Hiervoor kan CVH Vlissingen op klant- en product niveau korting verstrekken.

Wij hebben er voor gezorgd dat het merk CVH Vlissingen online een sterke identiteit krijgt en het voor de klant snel en makkelijk te herkennen is voor welke diensten het bedrijf beschikbaar is.

Door te krijgen naar een sterke en korte afreken flow hoeft de klant minder stappen te doorlopen om zijn producten te bestellen. Dit alles komt ten goede van de conversie van de webshop en verliest hierdoor minder klanten in het afrekenproces.

Voor een sterke omzetverhoging verzorgt ZeeuwsOnline voor CVH Vlissingen een Google Shopping campagne. Wij ontzorgen CVH Vlissingen hier volledig in. Per dag managen wij deze campagne om de omzet voor deze webshop zo maximaal mogelijk te krijgen en concurrerend op basis van andere partijen in de markt.

De website en webshop van CVH Vlissingen is volledig mobile ready gebouwd. Hierdoor maakt het niet uit via welke device je de website of webshop bezoekt. Bestellen vanaf je computer of mobiele telefoon was nog nooit zo makkelijk!