fbpx
Skip links
Ster in nieuwbouw, aanbouw, verbouw en nog veel meer!

Bouwbedrijf Joziasse

Ster in nieuwbouw, aanbouw, verbouw en nog veel meer!

Bouwbedrijf Joziasse is ruim 50 jaar bouwpartner van particulieren, bedrijven en overheid. Joziasse is een allround bouwbedrijf dat kwaliteit en flexibiliteit combineert met veelzijdigheid. Het bouwbedrijf is van alle markten thuis, zo zijn zij gespecialiseerd in nieuwbouw, aanbouw, verbouw, renovatie, beheer en onderhoud.

Bouwbedrijf Joziasse heeft ZeeuwsOnline gevraagd voor de productie van een aantrekkelijke vacaturevideo. Zogezegd, zo gedaan!

Bezoek bouwbedrijfjoziasse.nl

Videomarketing werkt!

ZeeuwsOnline helpt jouw bedrijf bouwen naar succes!

Een van de meest effectieve manieren om jouw vacature te vervullen is door een korte pakkende video te maken waarin je laat zien dat jouw bedrijf op zoek is naar nieuw personeel. Uiteraard maak je deze video zo aantrekkelijk mogelijk in de ogen van de toekomstige werknemer. Dit is precies wat Bouwbedrijf Joziasse ons heeft gevraagd.

Door verschillende kanten op het werkveld van Bouwbedrijf Joziasse te verfilmen vertelt een medewerker ondertussen de voordelen van het bedrijf en waarom de kijker hier zou moeten werken.

Door het gebruiken van een drone kan je beelden leuker en aantrekkelijker maken. Met dat geweten hebben wij onze drone ingezet bij deze videoproductie afwisselend beeld.

Wenst u ook een aantrekkelijke vacaturevideo voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op en vervul de openstaande vacatures!