Skip links
Durf jij in jezelf te investeren?

Anastasia van Dijk Coaching

Aanvullen tekst

Bezoek anastasiavandijk.nl

Website & online identiteit

Een stoer nieuw bedrijf vraagt om een stoere uitstraling. Dat is waarvoor ZeeuwsOnline door Boulevard 17 is gevraagd. Het moest een website worden die fijn is om te bezoeken en makkelijk te beheren is zonder er al teveel tijd aan kwijt te zijn.

Door slimme tools in te zetten zoals een Insta Feed is hun website al up-to-date door een post op hun eigen Instagram. Hoe handig is dat!?

Gasten van restaurants oriënteren zich veelal online.
Dit doen ze thuis of onderweg.

Het is om die reden belangrijk om veel informatie duidelijk te communiceren. Hoofddoel is je gast snel informeren en te binden aan het restaurant.

Met een online menukaart, welke ook op bijvoorbeeld een mobiele telefoon zichtbaar is, kan je gasten helder informeren over het menu van het restaurant.

Voor Boulevard 17 ontwikkelden wij hun nieuwe online identiteit op basis van de visuals en het concept van het nieuwe restaurant aan de boulevard van Vlissingen.

Vlakbij het restaurant zijn er op korte termijn ook 10 prachtige luxueuze hotelsuites te huur. Voor voldoende attentie is de presentatie en de koppeling gemaakt naar de booking website.

Mensen orienteren zich steeds meer online.
Met die reden hebben wij er voor gekozen om het volledige menu van het restaurant online zichtbaar te maken

Ongeacht via welke device de website van Boulevard 17 bezocht zal worden schaalt de website bij. Hiervoor hoeft niks extra’s ontwikkeld te worden.
Het onderhouden van de website door de eigenaren van Boulevard 17 bespaard zo veel tijd .