Skip links
Durf jij in jezelf te investeren?

Anastasia van Dijk

Ik ben Anastasia van Dijk, echtgenote, moeder, coach en nog veel meer. Ik zou natuurlijk uitgebreid kunnen vertellen over wat voor persoon ik ben, echter dat laat ik liever over aan de mensen om mij heen. Bekijk verderop de recensies. 

Door mijn praktische aanpak, zul je vaak met een oefenuitdaging naar huis gaan, zodat je effectief en productief groei door kan maken. Ben jij bereid te investeren in jezelf en/of je gezin? Je bent van harte welkom!

Bezoek anastasiavandijk.nl

Website & online identiteit

Anastasia van Dijk had behoefte aan een nieuwe website voor hun bedrijf en heeft ons benaderd om haar te helpen met dit project.

Ons team heeft de opdracht gekregen om de website van Anastasia van Dijk op te ontwikkelen, met als doel om deze modern en professioneel te maken, passend bij haar bedrijfsvisie. Dit hebben wij gerealiseerd door onder andere te werken aan een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke structuur, het toevoegen van gepersonaliseerde visuals en het verbeteren van de vindbaarheid in zoekmachines. Hierdoor is de website nu niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook goed vindbaar en effectief in het bereiken van haar doelgroep.