fbpx
Skip links
Hi! Wij zijn jouw feest!

63 Events

Een goed feest begint bij jezelf!
Maar een beetje lekker muziek op dat goede feest is natuurlijk meer dan welkom!

63 Events heeft ZeeuwsOnline gevraagd haar volledige merkstijl en online identiteit te ontwerpen. Met een hippe “onepage” website kan je als bezoeker snel alle informatie vinden voor ieder feest.

ZeeuwsOnline heeft samen met 63 Events een volledig nieuw toepasbaar identiteit ontwikkeld. Hierbij is onderzoek gedaan naar de doelgroep en en verwachtingen van (potentiële) klanten.

Door gebruik te maken van de juiste online techniek hebben wij ervoor gezorgd dat de bookingen snel en eenvoudig bij het bedrijf binnenkomen.

Bezoek 63events.nl

Website & online identiteit

Informeren en boeken!
De website is snel via elke device bereikbaar.
Daarnaast moet het makkelijk werken en alle informatie snel te vinden zijn.

Kijken, zoeken en boeken!

“De doelgroep moet het logo snel herkennen” aldus eigenaar Luca van de Belt van 63 Events.

ZeeuwsOnline heeft daarom een stoer maar snel herkenbaar logo ontwikkeld in een moderne vorm met een harde en vrolijke kleurstelling.

Ongeacht via welke device de website van 63 Events bezocht zal worden schaalt de website bij. Hiervoor hoeft niks extra’s ontwikkeld te worden. Het onderhouden van de website door 63 Events bespaard zo veel tijd.

63 Events heeft er voor gekozen om de website en e-mail te laten hosten door ZeeuwsOnline. ZeeuwsOnline heeft een 24/7 managed hosting geschikt voor iedere website.